Onze visie

De keukenbranche is van oudsher een oubollige branche waar vaak koehandel wordt toegepast op de prijzen. In tijd van digitalisering zijn de mogelijkheden onbeperkt en kan een 3D tekening eenvoudig online worden opgesteld. Met dit in gedachten hebben wij in 2022 SKEI Keukens opgericht. Waarom naar een keukenbedrijf rijden als je ook thuis vanaf je bank een eerste 3D tekening kunt ontwerpen? Doordat wij online werken of op locatie zijn wij elke dag tot 22:00 uur ‘s avonds bereikbaar.

Max

Max heeft al ruim 10 jaar ervaring als verkoper in de keukenbranche. Sinds een aantal jaar is hij daarnaast ook keukens gaan plaatsen. Deze combinatie zorgt ervoor dat Max precies weet welke mogelijkheden er zijn om, met een goed oog voor detail, tot het beste resultaat te komen.

Michael

Michael heeft voornamelijk ervaring in de financiële wereld en is via Max terecht gekomen in de keukenbranche. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop, planning en marketing. Hij helpt graag bij het ontwerpen van een SKEI Keuken en het stijlen van de keuken in jullie thuis.