Keukenrenovatie

Naast het plaatsen van een nieuwe keuken kunnen wij ook een bestaande keuken renoveren. Denk hierbij aan het vernieuwen van de folie van de keukendeurtjes, het vervangen van het aanrechtblad of nieuwe inbouwapparatuur. Wij kunnen hierbij helpen.

Bij een renovatie laten wij de basis van de keuken staan en geven we puur een metamorfose. Een keukenrenovatie kan enorm schelen in prijs ten op zichte van een volledig nieuwe keuken. Zo kunt u weer jaren vooruit met uw gerenoveerde keuken. Dit is vooral interessant bij een lager budget of wanneer de bestaande keuken nog deels naar wens is en nog niet toe is aan vervanging.

Renovatie in één dag

Renovatie is laagdrempelig en in veel gevallen eenvoudig te realiseren. Er kunnen specifieke onderdelen vervangen worden, zoals keukendeuren, een aanrechtblad of inbouwapparatuur. Afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen is het vaak mogelijk om de keuken in één dag te renoveren.

Op deze wijze krijgt de bestaande, mogelijk gedateerde, keuken weer een moderne uitstraling. Een groot voordeel is dat de overlast minimaal is en dat je ‘s avonds al gebruik kunt maken van een ‘nieuwe’ keuken.

Plan online afspraak

Wil je meer informatie over het renoveren van een bestaande keuken, dan kunnen wij een videogesprek of spraak op locatie inplannen om te kijken of het mogelijk is om de betreffende keuken te renoveren. In veel gevallen kunnen wij ook direct een 3D tekening maken. Goed om te weten is dat de prijs afhankelijk is van de onderdelen die vervangen worden dan wel welke apparatuur gekozen wordt.

Klik hieronder op de button om een afspraak in te plannen.

Plan een afspraak